~Rhaudatul Jannah : Taman Syurga yg Menenangkn...~: Wordless Wednesday #4 - 1 tahun 4 bulan

Wordless Wednesday #4 - 1 tahun 4 bulan

Maksud Wordless Wednesday :
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.

for more info:Wordless Wednesday


#kecik2 da pandai pose kalo org nk amik gmbr :P

9 comments:

  Noorul Amera Adnan

July 26, 2011 at 6:51 PM

alolo tomeynye mcm muka bapak sdare dia jugak :)meh singgah tgk #ww saya : teka nama

  Asyieq-iN Rkey

July 26, 2011 at 7:15 PM

shomel!

  Muhd Fadil

July 26, 2011 at 7:53 PM

#WW la sangat, siap ada caption bawah tu. hakhak...

  -Faridz-

July 27, 2011 at 1:33 AM

haha

@padil: tu info tambahan :P

@amera: thnx haha~ larikk~

@ikin: mmg cumel. ank sdare sape tah~

  FieZa9

July 27, 2011 at 4:47 AM

Alahaiiii omellll!!!!

Entri terbaru ada kat siniiiii

  fairuz

July 27, 2011 at 10:53 PM

budak2 kecik sekarang belum tumbuh semua gigi dah reti pegang kamera, henfon, laptop.. memang sentap! haha

  -Faridz-

July 28, 2011 at 8:26 PM

fairuz: taw xpe..

  tomatokering :)

August 15, 2011 at 3:14 PM

haha chomelll

  -Faridz-

August 15, 2011 at 11:16 PM

haha thnx